FRANCIA RIVIÉRA



Szállás típusa
Program szerint
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Busz
Időtartam
5 nap / 4 éj


Utazás: Autóbusszal

Szállás: Hotel Mercure, vagy Campanile tenger közeli 3 csillagos szállodában, Nizzában

Ellátás: Teljes panzió

A részvételi díj tartalmazza a teljes ellátást, és minden programot az adott belépőkkel.

 

Programajánlat:

  1. nap: Indulás reggel 05.30-kor a Velencei-tavi találkozó helyről. Siófokról 06.15 órakor Reggelire szendvicsek és italok az autóbuszon. Ebéd a Velence közeli Autógrill étteremben. Utazás a Milánó, Menton útvonalon. Vacsora útközben az Autógrill étteremben. Késő esti érkezés a szálláshelyre a Cote D’Azur fővárosába.

Éj Nizzában

  1. nap: Délelőtt kirándulás a közeli Cannes-ba, Ahonnét hajókirándulást teszünk a közeli Lérins-szigetek közül Szent Honorat-ra. Séta az egykoron a Vasálarcost is őrző várban és a környékén. Hajóval visszaérkezés, majd ebéd a belvárosban. Délután séta a Fesztiválpalota és a kikötő mentén. Utána meglátogatjuk a Picasso által felélesztett cserépipar központját és a mester által díszített kápolnát Vallaurisban. Vacsora a szállodában. Majd igény szerinti kiruccanás egy korzózásra az Angol-sétány mentén.

Éj Nizzában

  1. nap: Kirándulás a Cote D’Azur egyik legfestőibb partszakaszán Eze Village középkori városáig. A kisváros, csodálatos panorámát nyújt a Cap Ferrat félszigeten, ahol meglátogatjuk, a Fragonardparfümgyárat,… „illatkóstoló” és vásárlási lehetőség is rendelkezésre áll. Dél körül érkezés Monacoba. Ebéd után városnézés a Nagyhercegségben és az Óceanográfiai Múzeummegtekintése, fényképezés a Nagyherceg Palotájánál, majd a kikötőben, ahonnét gyalogos sétával feljutunk Monte Carlo kaszinójához. Kora esti visszaindulás a szállásra. Vacsora a szállodában.

Éj Nizzában

  1. nap: Chagall Múzeum megtekintése után a kardszárnyú delfineket, fókákat, pingvineket és számos egzotikus állatot felvonultató Delfinárium élményei várnak ránk. Ebéd a helyszínen. Délután ismerkedés Antibes belvárosával. Vacsora a szállodában.

Éj Nizzában

  1. nap: A korai reggelit követően indulás haza. Ebéd az Autógrillben Milánó közelében. Vacsora Maribor közelében, Szlovéniában. Éjfél körül érkezés haza.