LOMBARDIA GYÖNGYSZEMEI: AUSZTRIA – ÉSZAK–OLASZORSZÁG – SZLOVÉNIA



Szállás típusa
Program szerint
Ellátás módja
Program szerint
Utazás módja
Busz
Időtartam
7 nap / 6 éj


 

Utazás: Autóbusszal

Szállás: 1 éj Ausztriában Hotel Mercure

              4 éj Olaszországban Holiday Inn

              1 éj Szlovéniában Hotel Creina

Ellátás: teljes panzió svédasztalos és menü kiszolgálással

 

Program:

1.nap: Találkozás Budapesten 06.30-kor. Indulás 07:00 órakor. Utazás Ausztriába. Szakmai programtól függően városnézés Grácban, majd pincelátogatás, borkóstoló.                                                

Éj Stájerországban

2.nap: Reggel indulás Olaszországba. Ebéd útközben. Ültetvénylátogatás és partnerlátogatás Lombardiában.Érkezés a szálláshelyre Milánóba este, majd vacsora.

Éj Milánóban

3. nap: Reggelit követően utazás Maranellóba, és a Ferrari Múzeum megtekintése. Előfoglalás és pontos igényleadás esetén 7 perc vezetési áll rendelkezésre a versenyautó szimulátor által. Ebédet követően visszautazás Milánóba és városnézés Lombardia „fővárosában”. A Sforza-várkastély meglátogatása, a gótikus dóm megtekintése, fényképezés a fedett Galériánál, a Scala épületénél, majd szabad program. Ebéd a belvárosban.  (Igény szerint előfoglalással a szabad időpontban megtekinthető Leonardo híres falfreskója, az Utolsó vacsora a refektórium épületében. ) Vacsora a belvárosban.

Éj Milánóban

4. nap: Reggeli után szakmai program. Vacsora Milánóban.

Éj Milánóban

5. nap: Pihenés, wellness, vagy igény szerinti kirándulás a Lago Maggiore tóhoz, ahol megismerkedünk a híresBorremei – szigetek egyikével, az Isola Bellával és annak pazar kastélyával és parkjával. Ebéd a szigeten.Stresa városnézés a délutáni órákban, majd érkezés a szálláshelyre.

Éj Milánóban

6. nap: Indulás reggelit követően. Ebéd Trieszt mellett. Délután látogatás a világhírű Postojnai Cseppkőbarlangban. Esti érkezés a szállásra a Ljubljana melletti Kranjba. Vacsora a szállodában.

Éj Kranjban

7. nap: Városnézés „Karniola” fővárosában: Presernov tér, Ferences templom, Ura ház, Háromhíd, Városi tér, Plecnik árkádok, Dóm, Püspöki Palota, Zmajski híd, Városháza, vár, Német lovagok kolostora, Nemzeti Könyvtár. Ebédet követően utazás haza. Kora esti érkezés Budapestre.