MÜNCHEN: FOCI ÉS GOKART



Szállás típusa
Program szerint
Ellátás módja
Teljes ellátás
Utazás módja
Busz
Időtartam
5 nap / 4 éj


Utazás: autóbusszal vagy repülővel, esetleg vonattal

Ellátás: teljes panzió

 

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz, a szállás, a teljes ellátás, a gépkocsivezető és az idegenvezető költségét a programokkal és a belépőkkel együtt.

 

Programajánlat:

1.nap: Találkozó reggel 05.30-kor, és elutazás. Ebéd a Rosenberger étteremben. Kitérő a Salzkammerguti – hegyvidék tövében megbúvó, tóparti Gmunden városába. Kora esti érkezés és vacsora München egyik legszebbnek mondott éttermében, a Városháza pincéjében a Ratskeller vendéglőben.

Éj Münchenben

2. nap: Kirándulás a Bajor-hegyekbe II. Lajos által létrehozott Neuschwanstein mesekastélyához. A kastély megtekintését követően ebéd Hohenschwangauban, majd visszautazás Münchenbe a passiójátékairól és a fafaragásairól világhírű Oberammergau érintésével. Kora esti gokart program 2x14 fő részvételével, előzetes névsor leadását követően 17.30-tól. Vacsora és sörözés a gokart étteremben.

Éj Münchenben

3. nap: Délelőtti városnézés: az egykori városháza, serfőzők háza, és a teljes belváros látnivalói. Ebéd aHofbrauhausban. Délutáni séta az Olimpiai Parkban, a TV-torony és a BMW Múzeum megtekintése. Vacsora aWeisses Brauhausban, a Bayern München „törzsszurkolóinak törzshelyén”.

Éj Münchenben

4. nap: Tudományos ismeretterjesztés interaktív és egyedi módon a technika és a természettudomány átfogó kiállítását nyújtó, élményteli Deutsches Museumban. Ebéd a Schinkenpeterben Giesingben. Utána a Bayern München mérkőzés megtekintése 15.30-tól. (A sorsolást követően derül ki, hogy ki lesz a hazaiak ellenfele, és milyen időpontban kerül sor a mérkőzésre.) Búcsúvacsora a Ratskellerben.

Éj Münchenben

5. nap: Elutazás 07.00 órakor a korai reggeli elfogyasztását követően. Útközben ebéd a Rosenberger étteremben St Pölten-ben. Hazaérkezés az esti órákban.

(Ajánlott még múzeumként a Mensch und Natur – Ember és Természet – interaktív kiállítása – előzetes foglalással.)